Prismojeni Profesorji Bluesa

POTEKEL

Drage prijateljice in prijatelji, letošnje poletje se začenja pozno. Srajice in majice so bile prej mokre kot suhe pa ne od vročine ampak od dežja. Zato se veselimo napovedi sončnega in toplega vremena.

Vabljeni 11.7.2024 ob 19h pred Taquerío [takerijo] "Unomás" v centru Ljubljane. Ob odličnih tacosih in hladnih margaritah bodo v živo nastopali sedaj že legendarni Prismojeni Profesorji Bluesa!

https://www.youtube.com/watch?v=ggr9dUwZaXQ "

Slovenska glasbena skupina Prismojeni profesorji bluesa igra blues, funk, r&b, ter podobne zvrsti, ki nas spominjajo na glasbo šestdesetih in sedemdesetih let prejšnjega stoletja. Kaj to pravzaprav pomeni?

Nekaj jedače, veliko pijače ter ogromno zlomljenih src ter polomljenih palic, s krvjo premazanih strun ter pretrganih razmerij, ne glede na petek ali svetek. Valjanje po blatu, pločnikih, hoja po ulicah klečeč in proseč naj jim vendarle pustijo odigrati še tretji koncert v Ljubljani tisti teden. Za honorar so prosili le elektriko in nekaj pekočega za na zob.

Legenda govori o domnevnem koncertu v konzervi sardin, a pričevalcev (beri sardin) ni več moč izslediti. Štirje jezdeci glasbene apokalipse z ramo ob rami živahno jezdijo na neukrotljivih oslih proti obzorju.

Zasedba: Julijan Erič: električna kitara, vokal Zlatko Djogić: bobni, vokal Miha Ribarić: bas kitara, vokal Aleš Uhan: Klaviature, klaviatara

Vstopnine ni. Da bo koncert čim bolj poletno naravnan se boste med koncertom lahko hladili z margaritami, hladnim pivom oz. kakšni drugi brezalkoholni pijači, zraven pa boste lahko uživali v avtentičnih takosih.

Vabljeni torej 11.7., Prismojeni Profesorji Bluesa pred lokalom Taquería “Unomás” na Ajdovščina 1, Ljubljana.

Od 19h do 22:00

Na vrh