Brezplačen webinar: Izstopi iz primeža omejujočih prepričanj in negativnih misli

POTEKEL

Izstopi iz primeža omejujočih prepričanj in negativnih misli ter zaživi svobodno in lahkotneje! Ste že kdaj opazili, da se vam določeni dogodki v življenju nenehno ponavljajo? Da se včasih zdi, kot da se vrtite v začaranem krogu? Velika verjetnost je, da so kriva vaša prepričanja. Zakaj? Prepričanja so podlaga za vaše misli, te pa vplivajo na vaše življenje, na vaše odzive in na vaša vedenja, kar na nek način pomeni – vašo usodo.

Vaša osebna prepričanja temeljijo na vaših izkušnjah, pogledih na svet in predvsem na naučenih smernicah, ki vam jih podaja družba. Vsi smo podvrženi določenim vzorcem in načinom razmišljanja, ki prevladujejo v našem okolju ter kreirajo našo realnost. Te vzorce smo pridobili od staršev, sorodnikov, prijateljev, vrstnikov, sošolcev, učiteljev, sodelavcev, partnerjev...

Pridružite se Nataši Šafhalter Đukić, NLP trenerju in NLP Coachu, na naši brezplačni delavnici, kjer bomo skupaj raziskovali in presegali omejujoča prepričanja ter negativne misli. Spoznali boste tehnike in orodja, s katerimi boste lahko spremenili svoje misli in prepričanja, ter zaživeli bolj svobodno in lahkotno življenje.

Kaj boste pridobili na delavnici?

- Razumevanje, kako prepričanja vplivajo na vaše življenje

- Tehnike za prepoznavanje in spreminjanje omejujočih prepričanj

- Orodja za premagovanje negativnih misli

- Podporo in motivacijo za ustvarjanje pozitivnih sprememb

Podrobnosti delavnice:

- Datum: 27. junij 2024

- Čas: 18h - 21h

- Lokacija: online

- Prijave: https://nlp-center.si/stopi-iz-zacaranega-kroga/

Ne zamudite priložnosti za osebno rast in preobrazbo! Prijavite se še danes in začnite svojo pot k svobodnejšemu in lahkotnejšemu življenju. Veselimo se vaše udeležbe!

Na vrh