Napovednikovi dnevi odprtih vrat

Dragi obiskovalci.

Pred vami je popolnoma prenovljen Napovednik. Zahvaljujemo se vsem, ki ste nas bodrili, da smo ga lahko korak za korakom sami sestavili nazaj po nesreči, ki nas je doletela.

Vabimo vas, da si ga ogledate in nam, če želite, pošljete stavek ali dva o vaših vtisih. Potrudili se bomo, da bo ponovno zvrhano poln zanimivih vsebin in se vneto lotili popravkov, če boste kjerkoli naleteli na težave ali nejasnosti.

Kakšno presenečenje bomo ohranili za konec leta, že zdaj pa se lahko naročite tudi na Napovednikov Informator, tj. naš email novičnik z novicami o dogodkih in naših prirediteljih, ki ga bomo predvidoma zagnali v drugi polovici meseca.

Prireditelji dogodkov, tu je še posebna novica za vas: vsi, ki se boste registrirali junija, boste ves mesec brezplačno vpisovali dogodke z Osnovnim planom. Kaj to je in kako deluje novi Napovednik, lahko preberete s klikom na ikono info.

Če smo lahko v pomoč, prosimo izpolnite kontaktno formo na naši predstavitveni strani (kliknite na naše ime pri 'Vpisal'). Čeprav bomo še kar nekaj časa imeli izredne razmere, se bomo potrudili odgovoriti v roku 24 ur. Po telefonu smo iz istega razloga dosegljivi samo po predhodnem dogovoru, hvala za potrpežljivost in razumevanje!

Da poskusimo po vzoru Meryl Streep skrajšati ta nagovor, bi zaključili s še več zahvalami: vsem nekdanjim sodelavcem, ki so omogočili, da je Napovednik postal to, kar je, neverjetnemu entuziazmu in ekspertizi ekipe NotBadLab iz prelepega Ptuja, ki je pomagala tehnično uresničiti, kar smo si zamislili, ter Jerneju Marušiču, ki skrbi za vizualno brezhibno podobo Napovednika že več kot 20 let.

Hvala vsem, ki uporabljate Napovednik. Delite novico in obilo nepozabnih doživetij vam želimo!

Drugi dogodki tega prireditelja

Na vrh